Goed nieuws vanuit onze hoofdstad! Onze managers, de ‘stratenmakers’, zijn hard aan de slag gegaan met het opzetten van vier nieuwe bedrijveninvesteringszones (BIZ). Na een toch weer spannende stemperiode heeft Economische Zaken ons laten weten dat al deze BIZ-stemmingen behaald zijn. We zijn ontzettend trots dat er zoveel ondernemers positief hebben gestemd en de BIZ’en zijn opgericht. Via deze weg willen we alle besturen nogmaals hartelijk feliciteren!

Welke BIZ’en hebben we dit jaar opgericht?
Drie van de vier zijn in De Pijp tot stand gekomen: de Gerard Doustraat, de Albert Cuypstraat West en de Frans Halsbuurt. De vierde BIZ is de Arent-Janszoon Ernststraat, gelegen in Buitenveldert.

Wat doen we daar?
Ons team zet zich breed in voor de specifieke punten voor ieder gebied:

  • In de Gerard Doustraat ligt de focus op het aanpakken van de openbare ruimte en promotie.
  • Ook voor de Albert Cuypstraat West leggen we de focus op promotie en het aantrekken van bezoekers en nieuwe ondernemers.
  • In de Frans Halsbuurt gaan we aan de slag met de ondersteuning van ondernemers bij de herinrichting van het gebied.
  • Voor de ondernemers in de Arent Janszoon Ernststraat wordt een consumentenonderzoek uitgevoerd en zetten we ons in voor de invulling van leegstand.

Met de BIZ kunnen we nét wat meer doen voor de bedrijven in een bepaald gebied, met ondersteuning van de gemeente en onze professionele coaching. Wil jij dat ook? Neem dan contact op met onze eigen stratenmakers via info@winkelstraatmanagement.nl. Voor meer info kun je ook terecht op onze spiksplinternieuwe website: www.winkelstraatmanagement.nl.

Wil je meer informatie over onze diensten en werkwijze?

Neem contact met ons op!

Wij werken voor